Αγάπη

Με αγαπάει ή όχι;

αγαπάει

Για το μεγαλύτερο ποσοστό των ανδρών δεν είναι τυπικό να εκφράζουν τα αισθήματά τους

με τρόπο που ζητάμε εμείς οι γυναίκες. Μερικοί απ’αυτούς πιο συχνά λένε «Σ’αγαπώ», ενώ άλλοι απλά εκφράζουν τα αισθήματά τους με διαφορετικό τρόπο. Στην ουσία με διάφορους τρόπους μπορούμε να καταλάβουμε εάν ο άνδρας, που έχουμε μας αγαπάει ή όχι. Εδώ τώρα θα αναφέρουμε τα βασικά χαρακτηριστικά ενός ερωτευμένου άνδρα.

 1. Σε φροντίζει πολύ – Όταν ένας άνδρα είναι ερωτευμένος προσπαθεί να αναλάβει καθημερινά όλες τις δύσκολες για την γυναίκα δουλειές: π.χ την χαλασμένη μπαταρία στο μπάνιο, το ξεφλουδισμένο ταβάνι, την κρεμασμένη πόρτα. Κάποιοι άνδρες όμως πολύ συχνά τριγυρίζουν στην κουζίνα όταν ετοιμάζετε το αγαπημένο τους φαγητό και σας βοηθάνε στο σερβίρισμα και στο μάζεμα του τραπεζιού κλπ. Σε τι ακριβώς θα σας βοηθήσει και τι θα κάνει εξαρτάται από τον χαρακτήρα και από την ανατροφή του καθενός άνδρα. Σε περίπτωση που σας αγαπάει αληθινά, τίποτα δε θα τον σταματήσει να κάνει οτιδήποτε για σας. Στους άντρες αρέσει να αισθάνονται χρήσιμοι, επίσης και να φαίνονται ήρωες στα μάτια της αγαπημένης γυναίκας. Για αυτό το λόγο, αξιότιμες κυρίες, ακόμα και να ξέρουμε πως καθεμία από μας ξέρει να αντιμετωπίσει τα καθημερινά προβλήματα, όπως για παράδειγμα να αλλάξει τον λαμπτήρα ή να χειρίζεται καλά το κατσαβίδι, αφήστε τα όλα αυτά στα χέρια του δικού σας ήρωα. Αυτός σας αγαπάει και θέλει να είναι χρήσιμος.
 2. Σε παινεύει – Ο άνδρας που σας αγαπάει ξέρει πολύ καλά τι σας αρέσει και θα το χρησιμοποιήσει πολλές φορές. Οπότε, κυρίες, απολαύστε τα κομπλιμέντα, που σας κάνει ο αγαπημένος σας άνθρωπος, χωρίς να έχετε αμφιβολίες. Αυτός είναι ο άνθρωπος, ο οποίος σας έχει δει όταν ξυπνάτε με πρησμένα μάτια ή ήταν παρόν κατά την διάρκεια της περιποίησής σας στο σπίτι. Αυτή την στιγμή σίγουρα δεν έχει πει τίποτα ή απλά ψιθύρισε κάτι, αναρωτώντας ποιο είναι το όφελος από την μάσκα, που έχετε απλώσει στο πρόσωπό σας, μοιάζοντας τον τέρα του Λοχ Νες. Σίγουρα, όμως όταν σας είδε το καλοκαίρι με μαύρο μίνι ή κοντό φόρεμα, εντυπωσιάστηκε και το ανέφερε με κάποιο δικό του τόπο.
 3. Είναι ειλικρινής – Το μεγαλύτερο ποσοστό των ανδρών είναι έτοιμοι για ειλικρινές συζητήσεις την στιγμή που νιώσουν την πραγματική αγάπη προς τη σύντροφό τους. Σ’αυτή την περίπτωση αυτό για τους άνδρες δεν είναι αδυναμία. Δεν χρειάζεται να το παίζει «μεγάλο και δυνατό άνδρα» χωρίς αδυναμίες μπροστά στην γυναικά που αγαπάει.


Display Searched Keywords

 • με αγαπαει; τεστ
 • ο αντρασ που αγαπα
 • χαρακτηριστικα ερωτευμενης γυναικας
 • τεστ με αγαπαει
 • quiz. με. αγαπαει
 • πως φαινεται ενας αντρας οτι αγαπαει
 • κουιζ με αγαπαει
 • πωσ ξερω αν με αγαπαει
 • με αγαπαει η οχι τεστ
 • με αγαπαει η οχι