Ψυχή

Πως να ομορφύνεις τη μέρα ...

Πετρίδης

Είναι τελικά πανεύκολο να ομορφύνεις την ημέρα ενός ανθρώπου που αγαπάς και νοιάζεσαι. Αφορμή για αυτή

τη σκέψη ήταν ένα υπέροχο δώρο που έλαβα την ημέρα της γιορτής μου και που πραγματικά έκανε εκείνη την ημέρα διαφορετική από τις υπόλοιπες. Ο αποστολέας; Καλύτερα να παραμείνει ανώνυμος! Σίγουρα πάντως έβαλε αρκετή σκέψη και ενδιαφέρον σε αυτό το δώρο, το οποίο, πιο συγκεκριμένα, ήταν μια σύνθεση λουλουδιών από τα ανθοπωλεία Πετρίδης. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Κατά τις 9.30 το πρωί, χτύπησε το τηλέφωνο. Ήταν από το ανθοπωλείο και ήθελαν να τους πω ποια ώρα θα με εξυπηρετούσε για να παραλάβω ένα δώρο. Έκπληκτη αλλά και ενθουσιασμένη, τους είπα να έρθουν μέχρι τις 12, καθώς αργότερα το πρόγραμμα θα ήταν πολύ γεμάτο. Πράγματι, με μεγάλη συνέπεια, ο διανομέας ήταν στην πόρτα του γραφείου μου στις 11.15. Παρέλαβα την υπέροχη σύνθεση North Pole, και αφού διάβασα την κάρτα, άρχισα να την περιεργάζομαι.

Η σύνθεση, η οποία είναι σε μοντέρνο στυλ, αποτελούταν από μεγάλα λευκά τριαντάφυλλα που ήταν και το κύριο και κεντρικό λουλούδι της. Τα τριαντάφυλλα πλαισιώνονταν από brassica, που πάντα δίνει ένα πρωτότυπο ύφος στις συνθέσεις, φύλλα salal σε ασημί χρώμα και κουκουνάρια και φρέσκα κλαδιά από έλατο, για να μπούμε σε Χριστουγεννιάτική διάθεση. Όλα αυτά ήταν τοποθετημένα σε ένα πανέμορφο ασημί κασπό, διακοσμημένα με κορδέλα από οργαντίνα και με την ποιοτική υφασμάτινη ετικέτα των ανθοπωλείων Πετρίδης.

Τα λουλούδια ήταν όλα φρέσκα, και στόλισαν το γραφείο μου όχι μόνο με την ομορφιά τους αλλά και με το λεπτό, ευχάριστο άρωμα που ανέδιδαν τα τριαντάφυλλα. Το μέγεθος της σύνθεσης ήταν πολύ εξυπηρετικό, καθώς ήταν τόση ώστε να μπορώ να την έχω πάνω στο γραφείο χωρίς να ενοχλεί, αλλά και τα χρώματά της ήταν αρκετά διακριτικά ώστε να ταιριάζουν άριστα σε ένα εργασιακό περιβάλλον. Φρόντισα τα λουλούδια ρίχνοντας λίγο νερό πάνω στο σφουγγάρι του κασπό κάθε μέρα, και έτσι κρατήθηκαν φρέσκα όπως την ημέρα που τα παρέλαβα για πάνω από μια εβδομάδα. Αν και η σύνθεση θεωρείται χριστουγεννιάτικη, πιστεύω ότι ήταν πολύ ταιριαστή για τη γιορτή μου η οποία είναι στις αρχές του Δεκέμβρη.

Ποιο είναι το μήνυμα της ημέρας λοιπόν; Πάντα η σκέψη και η κίνηση είναι αυτά που μετράνε, αλλά όταν για την υλοποίηση μιας ιδέας έχεις ανθρώπους και καταστήματα που μπορείς να εμπιστευτείς για την ποιότητα και τη συνέπειά τους, τότε τα πράγματα γίνονται ιδανικά. Έτσι μπορείς να φτιάξεις την ημέρα και τη διάθεση των αγαπημένων σου με μεγάλη ευκολία!Display Searched Keywords

  • http://omorfia.org/soul/276-pos-omorfyneis-mera
  • πως.θα.ομορφηνουμε.τη.μερα.μας.
  • πως να ομορφυνεις
  • πως να ομορφυνω το σπιτι μου
  • πως.να ομορφυνω
  • τροποι για να ομορφύνεις
  • πωσ να ομορφυνω
  • πως να ομορφυνεις τη μερα
  • ομορφυνετε τη μερα σας
  • πως να ομορφύνω τη μερα μου